Wraps met kippie

 

Iedere sporter weet het zo ondertussen:

Alles wat rent, vliegt of zwemt is goed en verantwoord.
Wat heerlijk als je na het sporten je tanden hier in kunt zetten 😉

Wat heb je nodig:

Ingrediënten

 

Hoe gaan we dit lekkers maken?

Bereiding

 Hak de ui fijn en bak deze samen met het de kip ongeveer 5 min in een pan. Snijd ook de paprika in kleine blokjes en bak nog 5 min mee. Voeg de Mexicaanse kruidenmix toe aan het kipmengsel samen met 3 eetlepels water.

 Laat de mais uitlekken en warm nog even mee in de pan. Verwarm de wraps kort in een pan of in de oven. Schep wat van de vulling op de tortilla’s, bestrooi met wat in ringetjes gehakte lentui, rol op en steek vast met prikkers. Serveer de wraps met kip met wat geraspte kaas, zure room en/of tacosaus. Lekker met rijst of salade.

 Tip: voor een vegetarische variant vervang je de kip door stukjes vegetarische kip of kidneybonen.

wraps-met-kip

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *